Today’s Latest NPower Batch A-B-C Questions And Answers News

Questions are Poppinup as NPower opened its portal to receive a new application today 26th June 2020. So, we decided to put this information together as usual to update you.

Below are NPower questions and answer for today June 26th, 2020:

1. Can those who had benefited as NPower volunteer reapply for the 2020 batch C recruitment?
ANSWER: No! According to Npower, recruitment is open to only new applicants.

2. Is it true that NPower has asked batch A and B to fill an exit form?
ANSWER: It is not true! According to Npower, each batch A and B beneficiary will be addressed individually regarding exit on or before 30th June 2020.

3. What is the age limit to apply for NPower?
ANSWER: 18 – 35 Years.

4. What date and time is NPower 2020 recruitment portal to be fully opened to receive an application?
ANSWER: 26th June 2020 by 11 pm! Prospective applicants are not allowed to begin application until 11 pm today.

5. Which is the link to apply for NPower 2020 recruitment?
ANSWER: http://npower.fmhds.gov.ng

6. What is the credential needed to apply for NPower 2020 recruitment?
ANSWER: (a) printout of BVN, (b)A recent passport photograph 1mb size either jpeg or png files, (c) email and phone number, (d) Degree certificate and NYSC Certificate for graduates.

7. Which NPower Component can graduate apply for?
ANSWER: Graduates of BSC, HND, and ND can apply for NPower Teach and NPower Health with preference given to those who study courses related to the field.

8. Which Component of NPower can SSCE holder or non-graduate apply for?
ANSWER: Npower creative, Npower build, and Npower Agro.

9. When is Npower exiting batch A and B?
ANSWER: Batch A June 30th, 2020 while batch B will be exited July 31st, 2020.

10. Will Npower batch A and B be sent back to the street after exit?
ANSWER: No! They will be transited to Government Entrepreneur Scheme.

11. Will Npower batch A and B be paid June stipend?
ANSWER: Yes they will get paid

12. What is the figure of Npower beneficiaries yet to get March, April, and May stipend?
ANSWER: According to Npower 12,000 beneficiaries.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *